Krommenhoek breidt truckvloot uit met gloednieuwe Scania S560 8×2!

Met trots kondigt Krommenhoek de uitbreiding van haar truckvloot aan met een gloednieuwe Scania S560 8×2 oprijwagen! Deze krachtpatser zal vanaf eind 2024 de wegen gaan verkennen.

Een trouwe krachtpatser voor Albert van de Scheur BV

Onze huidige S540 oprijwagen krijgt eind dit jaar een nieuw thuis bij Albert van de Scheur BV. Daar zal hij hun complete machinepark met precisie en efficiëntie vervoeren. We wensen Albert van de Scheur BV alvast veel rijplezier en veilige kilometers toe met hun nieuwe aanwinst!

 

De Scania S560 8×2: pure kracht en innovatie

De nieuwe Scania S560 8×2 is niet zomaar een truck. Hij is uitgerust met de nieuwste technologieën en innovaties om de ultieme rijervaring te bieden. De krachtige 560 pk motor levert soepel en betrouwbaar vermogen, terwijl het geavanceerde chassis zorgt voor optimale wendbaarheid en stabiliteit.

De komst van de Scania S560 8×2 is meer dan alleen de uitbreiding van onze truckvloot. Het is een statement van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice.

Blijf op de hoogte!

We zijn erg enthousiast over de komst van onze nieuwe Scania S560 8×2 en we kunnen niet wachten om hem in actie te zien. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates en foto’s!

Tags: , ,