Over ons

OVER ONS

Krommenhoek is een Familiebedrijf opgericht in 1955 in Schiedam. In de begin jaren als transport & handelsbedrijf in de breedste zin des woord.

Sinds begin jaren ’80 heeft Ruud Krommenhoek het bedrijf opgebouwd tot een wereldspeler in de internationale machinehandel. In de jaren ’80  was vooral de handel in gebruikte heftrucks belangrijk, maar door de wereldwijde vraag naar bouwmachines is Krommenhoek de laatste decennia uitgegroeid tot een totaal aanbieder voor compacte en zware machines voor Bouw, Industrie en logistieke sector. Recentelijk is het bedrijf overgedragen aan de 3e generatie Krommenhoek die het bedrijf de komende jaren voort gaan zetten.

Heeft u een passende machine gevonden maar is deze nog niet helemaal naar wens ? Dan beschikt Krommenhoek over alle faciliteiten om machines naar uw wens te leveren.

Elke machine kan naar wens “Custom-made” geleverd worden in elke gewenste kleur of uitvoering. Wilt u de machine multifunctioneel inzetbaar maken met extra aanbouwdelen? dan biedt Krommenhoek een grote voorraad nieuwe en gebruikte aanbouwdelen voor elk type machine.

TRANSPORT

Krommenhoek biedt haar klanten de mogelijkheid om het transport snel en efficiënt af te wikkelen. Wij kunnen transport organiseren naar alle landen in de wereld over de weg, het water of het spoor. Met uiterste zorg regelen wij dat alle machines op een veilige en snelle manier vervoert worden. Door onze jarenlange ervaring weten wij dit altijd op de juiste manier te doen.

Krommenhoek beschikt over een eigen truck en dieplader, om elke machine zo snel mogelijk te kunnen vervoeren naar de plaats van bestemming.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw aankoop zelf te transporteren. In dat geval zullen wij zorg dragen voor een veilige en snelle lading. Krommenhoek heeft hiervoor alle faciliteiten in huis zoals een laadramp, een heftruck of een hijskraan.

EXPORT

Krommenhoek exporteert al tientallen jaren naar de meest uiteenlopende landen in de wereld. Met de juiste zorg en aandacht worden alle machines veilig en snel op het juiste adres bezorgd.

Krommenhoek kan voor u het complete logistieke traject organiseren en ervoor zorgen dat alle randvoorwaarden geregeld zijn. Indien u wenst, kunnen wij de exportdocumentatie verzorgen zoals een Eur1 verklaring of het certificaat van oorsprong.

Daarnaast is Krommenhoek ook een RDW-erkend bedrijf, waardoor we voertuigen met een kenteken snel en eenvoudig kunnen uitvoeren. Indien u onderweg naar de eindbestemming het voertuig verzekerd wilt hebben, dan kunnen wij daarvoor een passende verzekering aanbieden.

Kortom, wij hebben de ervaring en kennis in huis om uw machine op een snelle en veilige manier naar de eindbestemming te krijgen, zodat die snel voor u inzetbaar is.