Krommenhoek levert krachtige Merlo P120.10HM aan Netbeheerder in IJsland

Een practige Merlo P120.10HM is onderweg naar IJsland. De machine werd geleverd volgens de exacte specificaties van de klant, inclusief een luchtremsysteem, extra camera’s en een hydraulische vorkenversteller.

De Merlo P120.10HM is een robuuste en veelzijdige verreiker die perfect is voor de zware taken in de energiesector. Met een hefvermogen van 12 ton en een maximale reikhoogte van 10 meter is deze machine meer dan capabel om de klus te klaren.

Om de veiligheid en efficiëntie van de werkzaamheden te verhogen, werd de machine uitgerust met een luchtremsysteem en extra camera’s. De hydraulische vorkenversteller zorgt voor een snelle en eenvoudige aanpassing van de vorkbreedte, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Krommenhoek is trots op zijn reputatie als leverancier van hoogwaardige machines en uitstekende service aan klanten in de energiesector. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe Merlo P120.10HM een waardevolle aanwinst zal zijn voor de vloot van de netbeheerder in IJsland.

Tags: