Nieuws

Feestelijke Uitreiking Tweede Editie ‘Made in Apeldoorn’ aan Wethouder Marco Wenzkowski

Apeldoornse ondernemers vieren succes van “Made in Apeldoorn” bij Krommenhoek BV

Apeldoorn, 27 september 2023 – Op woensdagmiddag 27 september werd de tweede editie van het boek “Made in Apeldoorn” feestelijk overhandigd aan wethouder Marco Wenzkowski. Het boek, dat meer dan 200 Apeldoornse bedrijven uit de gemeente Apeldoorn bevat, werd bij Krommenhoek BV aan de Stadhoudersmolenweg overhandigd.

Wethouder Wenzkowski prees de bescheidenheid van de Apeldoornse ondernemers, die vaak hun eigen prestaties op de achtergrond plaatsen. Hij prees “Made in Apeldoorn” als een podium voor deze ondernemers, en hij toonde trots voor de erkenning die ze hierin kregen.

Marco Kok, die verantwoordelijk was voor het merendeel van de interviews, bedankte alle deelnemende bedrijven voor hun gastvrijheid en hun bereidheid om hun bedrijf open te stellen. Met MKB Tradeoffice heeft Marco als doel om exportbedrijven in Apeldoorn te verbinden met landen over de hele wereld.

Na het officiële gedeelte was er gelegenheid voor de aanwezigen om met elkaar bij te praten. Enkele geïnteresseerden kregen zelfs een rondleiding door het indrukwekkende bedrijf van Martijn Krommenhoek.

De deelnemers aan “Made in Apeldoorn” kregen bij vertrek een stapel boeken mee om te delen met hun zakelijke contacten, zowel nationaal als internationaal. Leden van de Bedrijvenkring Apeldoorn kunnen een gratis exemplaar ophalen bij Uitgeverij Stedendriehoek aan de Asselsestraat 140. Voor extra exemplaren bedragen de kosten €10 per stuk.

 

Tags: