Nieuws

7 tons Linde Heftruck afgeleverd aan Van Tongeren Trading.nl

Van Tongeren Trading.nl, een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en installatie van waterpompen, heeft onlangs een nieuwe 7 tons Linde heftruck in ontvangst genomen. De heftruck is uitgerust met een hydraulische vorkenversteller en airco, waardoor het voor iedereen comfortabel werken is.

Steeds grotere waterpompen

Van Tongeren Trading.nl verkoopt een breed scala aan waterpompen. De waterpompen worden steeds groter, waardoor een zwaardere heftruck nodig was om deze te kunnen verplaatsen.

Van Tongeren Trading.nl koos voor een Linde heftruck vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk. De heftruck is voorzien van een hydraulische vorkenversteller, waardoor het eenvoudig is om zware lasten te verplaatsen. De airco zorgt voor comfortabel werken, ook bij hoge temperaturen.

Tevredenheid

John van Tongeren, directeur van Van Tongeren Trading.nl, is tevreden met de nieuwe heftruck. “De heftruck is van hoge kwaliteit en voldoet aan al onze verwachtingen. We zijn blij dat we de heftruck hebben gekocht.”

De heftruck is geleverd door Krommenhoek, een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in heftrucks. “Wij zijn trots dat we Van Tongeren Trading.nl hebben kunnen voorzien van een nieuwe heftruck en zijn ervan overtuigd dat dit een waardevolle aanwinst zal zijn voor het bedrijf”.

De 7 tons Linde heftruck is een waardevolle aanwinst voor Van Tongeren Trading.nl. De heftruck is van hoge kwaliteit en voldoet aan de behoeften van het bedrijf.

Tags: