Krommenhoek BV levert 5 tons STILL elektro heftruck aan Albert van de Scheur BV in Apeldoorn

Krommenhoek BV, specialist in het leveren van heftrucks en machines, heeft onlangs een 5 tons STILL elektro heftruck geleverd aan Albert van de Scheur BV in Apeldoorn. De heftruck is voorzien van de kenmerkende groen-grijze kleuren van het bedrijf.

Albert van de Scheur BV is een bedrijf gespecialiseerd in logistiek en hijswerkzaamheden.

De nieuwe heftruck van Albert van de Scheur BV is een STILL RX60-50. Deze heftruck heeft een hefvermogen van 5 ton en is uitgerust met een elektrische aandrijving.

“We zijn erg blij met de nieuwe heftruck van Krommenhoek BV”, aldus Peter Schoenmaker, directeur van Albert van de Scheur BV. “De heftruck is van hoge kwaliteit en voldoet aan al onze verwachtingen. We zijn ook blij dat de heftruck in onze bedrijfskleuren is gespoten. Dit maakt de heftruck een echte eyecatcher in ons magazijn.”

Wij zijn trots dat we Albert van de Scheur BV hebben kunnen voorzien van een nieuwe heftruck en zijn ervan overtuigd dat deze heftruck een waardevolle aanwinst zal zijn voor het bedrijf. Wij zijn al meer dan 65 jaar een specialist in heftrucks en machines. Het bedrijf levert heftrucks van alle merken en typen.

Wilt u meer weten over de STILL RX60-50 of over de andere heftrucks van Krommenhoek BV? Neem dan contact met ons op.

Tags: