Service

Krommenhoek beschikt over alle faciliteiten om machines naar uw wens te leveren. Elke machine komt naar onze locatie in Apeldoorn om daar een standaard procedure door te lopen. Voor levering wordt elke machine professioneel schoongemaakt, gecontroleerd en desnoods gerepareerd om hem weer probleemloos inzetbaar te maken

Daarnaast heeft Krommenhoek een speciaal programma om machines custom made op te leveren. Heeft u machine gezien, maar deze is nog niet geheel naar uw wens? Dan leveren wij deze leveren in elk gewenste kleur en configuratie. Grote of kleinere aanpassingen zijn dus altijd mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden van het Krommenhoek Custom-Made programma!

Krommenhoek beschikt over een grote voorraad aanbouwdelen om de machines multi-functioneel inzetbaar te maken. Indien u een speciaal aanbouwdeel bij uw machine wilt kopen, kunnen wij dit uit voorraad of op bestelling leveren.

Wilt u voor aankoop weten wat de technische staat is van een machine, dan kunnen wij op aanvraag een onafhankelijk technisch rapport laten opmaken. Zo weet u voor aankoop precies wat u kunt verwachten.